2010. március 20., szombat

MÁTYÁSROL....

Az este beszéltünk Istánnal is,mondta,hogy elég jól telt a napjok.Még vannak fájdalmai Mátyásnak de kapja a fájdalom csilapitót,sajnos a megigért pénz nehezen érkezik,és nekik fog kelleni fizessék a mütét nagy részét. Eről eredetileg nem volt szó, kérlek ne feledkezetek meg tovább se róluk támogassuk őket imánkkal ,de nem csak...
Délután Tünde is beszélt Mátyással : kérdezte,hogy van ő azt mondta elég jól,hogy sokat tornáztaták,mikor kérdezte,hogy nagyon fáj a lábod ő azt felejte rá hogy PICIT, és mit csinálsz most: játszok a számitógépen.,hogy mindenki vele van,és hogy jó a kaja.Örülünk,hogy jobban van Mátyás üzenjük neki,hogy legyen bátor és erős tornázzon hüségesen ,hogy minél hamarabb lábra álljon.
Helga ujra értesit bennünket blogján az elmult napról.
Kellemes hétvégét és áldott vasárnapot mindenkinek !
BIZONY JÓ AZ UR...

4 megjegyzés:

  1. Nahát ez a Román állam! Kell imádkozzunk hogy utalják át a teljes összeget... Vagy most már nincs remény?

    VálaszTörlés
  2. Reménykedünk!!!Imádkozunk!!!
    BOLDOG EMBER AZ AKI AZ URBAN BIZIK!!!
    UJ HITHANGJAI 612 -es ének a kedvenc énekem egy ideje "Ó mily jó az Urban bizni erre bátorit szava hittel, folyton ŐRÁ nézni velünk van Ő minden nap"

    VálaszTörlés
  3. A mi irodánk továbbitja Bukareste azoknak a Maros megyei betegeknek az iratcsomóját, akiknek külföldi kezelésre van szükségük. Tapasztalatunk szerint az engedélyek miatt általában késik 2-3 hetet a pénz, de ha előzőleg jóváhagyták a Minisztériumban a dossziét, akkor biztosan kifizeti az állam. Kérlek, mondd meg a szülőknek, hogy legyenek türelemmel. És ha lehet ne fizessék ki még, mert akkor biztosan (90 %) nem fogják visszakapni a pénzt. A német állam is tudja ezt, hiszen nem ez az első eset. Reménykedjünk!!

    VálaszTörlés
  4. koszi Maresz draga vagy ! tovabitani fogom uzeneted. Kellemes hetet nektek!

    VálaszTörlés