2010. március 8., hétfő

MÁRCIUS 8

Minden nőnek aki ide benéz kivánok boldog nőnapot!!!!
A Március 8 nálunk nem csak azért ünnep mert Nőnap : meghivót kaptam kicsi lányomtól az iskolai ünnepségre,meg ajándékot,HELGÁNAK a menyünknek ma van a születésnapja,ZOLTÁNNAK pedig nevenapja.Köszonöm TÜNDÉNEK az ajándékot, a képeslapot,miszerint én lennék "a legjobb anyuka"...és bocsi anya,hogy rosz voltam( de drága)Isten éltesse a jövendőbeli nőket is !
ISTEN éltesse sokáig ami drága menyünket HELGÁT!!!
HÁLA hogy nekünk adott az Ur ,legyél mindig nagyon boldog !
Örülünk,hogy együtt szolgálhatjuk az Urat ..."amely asszony féli az Urat az szerez dicséretet magának"préd. 31:30 Légy te is mindig ilyen derék asszony mint a Préd 31:10-31.ben irva van.
Az UR áldja meg életetek és teljesitse szivetek vágyát. ( Ez a kép két éve készült akkor nem ünnepelhetünk eggyütt mert Német országba voltál,bocsi ,hogy kitettem nekem nagyon tetszik)
Maradj mindig vidám és bizz az Urban!"Az örvendező sziv megszépiti az arcot,a bánatos sziv pedig összetöria lelket".Péld 15:13".A csüggedőnek mindig rossz napja van, a jókedvünek pedig mindig ünnep".Péld 15:15

Zoltánnak aki most nem ünnepelhet velünk,mert külföldön van kivánunk nagyon sok boldog névnapot!!!Az Ur áldja meg és őrizze ott is életedet!Üdvözletül fogadd az első Zsoltárt
"Boldog ember az aki nem jár a bünösök tanácsa szerint...hanem az Ur törvényében gyönyörködik ...Minden sikerül amit tesz..."( csak idéztem belőle a többit elolvasod)Nagyon szeretünk és hiányzol...Minden ZOLTÁN olvasómat,testvért és ismerőst is üdvözlök! Legyen Isten áldása a hét minden napján!!!

2 megjegyzés:

  1. Minden ma unneplonek, boldog nonapot, boldog nev napot, boldog szulinapot kivanok en is.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a jókívánságokat! Boldog nőnapot, anyu!

    VálaszTörlés