2009. december 10., csütörtök

Megkesett bemutatkozas .

Bemutatkozas azok szamara akik beneznek hozzam es nem tudjak a legfrissebb esemenyeket eletunkrol ,Isten kegyelmi ajandekaijol, aldasairol melyben reszesulunk erdemunk felett.
Mar kozzel 30 eve ,hogy boldog hazassagban elek ferjemel kit az Ur ajandekba adott.Nem mondhatom,hogy mindig felhotlen volt eletunk de"Akik Istent szeretik minden javukra van" ,es mert O is szeret es kegyelmes formalja ,alakitja eletunket ,mindadig mig hozza erkezunk!!!!
Negy gyermeket kapunk ajandekba,2 fiut es 2 leanyt:Sandor,Zoltan,Olga es Tunde .Ketten mar kirepultek a csaladi feszekbol de mindig nagy szeretettel varjuk oket!!!!!!
Tehat meg kaptunk egy leanyt Helgat es egy fiut Willyt akik szinten testverek akiket gyermekeinknek fogadtunk.A legfrissebb ajandek pedig a kicsi Mark aki ami elso unokank Olgi es Willy elso gyermeke" Hala erte "is.Balyokon lakunk 22 eve mar ,hogy ,elrepult az ido igy advent idejen koltoztunk ide Krasznarol ahol szulettem, es eltem 30 evet 7 et mar kis csaladunkkal"Mert meghatarozta lakasunk helyet es idejet"Csak meg egy vers mara:
Ahova tettél,ott szolgállak,
ahol megsejtettelek,megcsodállak,
ahogy tudlak,ugy követlek,
ha meg-megbotlom,nem csüggedek,
amim van azért magasztallak,
amim nincs,azért nem zaklatlak,
ami a munkám azt megcsinálom,
a jószót érte sose várom.
Ha nem sikerül,nem kesergek,
és másnap mindent újra kezdek!
Szeretettel udvozzlok mindenkit,legyen egy aldott napotok!!!!!

4 megjegyzés:

  1. Na ez szép volt...széepen megfogalmaztad, tetszik.:) Én is örülök, hogy a ti családotokba kerültem..:)

    VálaszTörlés
  2. És annak is örülök, hogy szeretettel befogadtatok. Jó dolog az elmélkedés, jót szokott tenni, ha elgondoljuk honnan jöttünk és hová tartunk. Még sok ilyen elgondolkozást kívánok neked, és meg valami: írd is le őket, hogy mi "kissebbek" is tanuljunk belőle:) puszi, neked is szép napot!

    VálaszTörlés
  3. :) Megtaláltalak, nényuskám. :) Szóval ezután én is olvaslak.

    VálaszTörlés
  4. ORULOK HOGY TE IS VAGY NEKEM MIDIG KERESLEK!!!!!

    VálaszTörlés