2010. április 13., kedd

JÓ AZ UR...


A tegnap Krasznán voltunk meglátogattuk szüleinket testvérünket jó volt látni őket ,kellemes időt tölthettünk eggyütt.Örülünk,hogy jól vannak telve életkedvel és élő reménységgel.
Nem tudták,hogy járjanak minél jobban a kedvünkbe ,nagyon drágák nekünk! Mi fiatalabbak is példát vehetünk róluk, hogy tudnak még munkálkodni és akarnak igy közzel a 80. évükhöz. Hála hogy ugy lelkileg mint testileg jól vannak!Az UR oltalmazza ,hordozza életüket ezután is!
Sajnos képet nem tudtunk késziteni, nem volt mivel ,de Márkról egy-két képet teszek fel...



Nem lehet elég korán elkezdeni a tanulást...




Tegnap töltötte unokánk ,Márk a hét hónapot jó látni milyen szépen növekszik ,egyre értelmessebb. Az URÉ a dicsősség mindenért.
Ma lejárt a pihenő szabadságom de az Ur ugy látta jónak ,hogy még pihennem kell egy kicsit Tündének mandula gyuladása van és én is meghültem ,pedig már itt a tavasz...de csalós az idő, igy kaptam egy pár nap betegszabadságot.Az áldott orvos jön hozzánk...mi pedig hozzá gyógyulásért is.
Legyen áldott hetetek : UR a mi gyógyitónk és erősségünk!

4 megjegyzés:

  1. Amen Olga,kivanok gyogyulast!Draga az unoka s bizony korukhoz kepest nagyon ertelmesek.

    VálaszTörlés
  2. Gyógyulást nektek. Nem semmi mekkora unokád van. Az Úr tartsa meg.

    VálaszTörlés
  3. Köszönjük,hocy gondoltok ránk.Az unoka pedig nem a mi érdemünk:ajándék mit az Urtól kaptunk,HÁLA érte is!Tartsa meg az Ur más unokáival együtt!

    VálaszTörlés
  4. Tundenek is es Olga nenyemnek is gyogyulast. Puszi es udvozlet Tundenek. :)

    VálaszTörlés