2010. április 23., péntek

Lelki útravaló a mai napra


...TÜNDE és MÁRK...

Az ÚR szeretete betölti az egész földet! Ámen.

Békesség, békesség közel és távol! Ezt mondja az ÚR: Meggyógyítom õt! (Ézs 57,19)
Az ember lényege legmélyébõl vágyakozik a békességre.Az egyetlen igazi békét Jézus Krisztusban kaphatjukmeg: Õ legyõzte a bûn hatalmát, az ember legnagyobb ellenségét. Ezért Krisztusban helyreállt a teljes béke. Õbenne van áldás, nyugalom, dicsõség, gazdagság, üdvösség és élet.
Isten békessége, amely minden emberi értelmet meghalad, õrizze meg szíveteket és gondolataitokat a Krisztus Jézusban! Ámen (Szószéki áldás)

Úr Jézus, te, aki békességet, áldást, nyugalmat, dicsõséget, gazdagságot, üdvösséget és életet szereztél nekünk, kérünk, töltsd be mindennapjainkat! Add, hogy rád figyeljünk, hogy békességszerzõ munkádat hálás szívvel befogadjuk, és veled éljünk egész életünkben! Ámen.innen másoltam
Az UR békessége töltse be szivünket,sziveteket a mai napon is!
Örülünk annak is, hogy Ogiék haza jöttek egy pár napra ,jó eggyütt lenni gyerekeinkel ,unokánkkal . Szeretnük kellemessé és és hasznossá tenni az eggyütt töltött időt.
Hála és köszönet az Urnak mindenért!
Még majd jövök képekkel és beszámolóval...
Áldott és kellemes hétvégét kivánok mindenkinek!!!

3 megjegyzés:

  1. Koszonom viszont neked is kedves Olga, aranyos kis unoka, az Ur aldja meg egesz csaladjaval egyutt!

    VálaszTörlés
  2. Orulok neki. Elvezzetek a hetveget. :) Puszi Marknak, Olginak es Villynek, meg persze Tundenek is meg a nagyszuloknek. Biztos Tunde is orul, hogy babazhat. :)

    VálaszTörlés
  3. szia
    igen en vagyok szeredai ilona
    alig ismertelek fel...
    hogy vagytok?
    mi jol vagyunk hala az Urnak, foglalt vagyok mostanaban ,mert tanulok, medical assistant- iskolaba jarok es kozben tanulom az angolt is.

    kell het vegte nektek
    ilona

    VálaszTörlés