2010. január 4., hétfő

BOLDOG ÚJ ÉVET!!!!!

KEGYELEMBEN GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK MINDEN KEDVES OLVASÓMNAK!!!!!!Rég nem irtam.Sokat mesélhetnék az ünnepekröl,csak pár mondatban megpróbalom üsszefoglalni,hogy telt,merre jártunk.A karacsonyt Bályokon töltöttük,a családban az imaházban.Karácsonyeste ellátogattunk Krasznára megénekeltük szüleimet.Hála az Urnak jól vannak! Pár órat együtt örülhettünk,énekelgettünk, sőt meg a krasznai fuvóst is meghalgathattuk csak ugy a szülői ház udvaráról.Hála az Urnak mindenért!!!
Krasznárol Zilarra mentünk Kláriékhoz Elekesékhez,jó volt eeggyütt:örülni ,énekelni,vacsorázni!!!
Klári nagyon ügyes szakécsnő.Az Ur adjon neki erőt a további szolgalátokra!!!Hajnalra érkeztünk haza .Az ünnepen együtt lehettünk az UR házában vendégekkel,sok áldásban volt részünk.
A szilvesztert és az új évet Olgiéknál töltöttük a családban és az imáhazban .Orülhettünk és játszhattunk az unokánkkal nagyon szépen növekszik hála az Urnak érte és a többiekért is !!!
Szombaton jöttünk haza este és vasárnap ujból eggyütt lehettünk az Ur házában a Bályok-i testverekkel megkezdhettük imahetünket:"LEGYÜNK ISTENNEK TETSZŐK"mindenben segitsen az Ur minden imádkozót ,hogy igy legyen!!!!

Isten kezében

Út áll előtted erőd felett:
ne feledd a szerető kezet,
mely eddig is hordozott
és kézben tartja a holnapod.
Miért aggódna félő szíved?
Legyen Nagy Istenbe vetett hited!
KIVANOK KITARTAST, HITET, EROT , GYOZEDLMET AZ URRAL EZ EVBEN IS MINDENKINEK!!!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése